Известие

Collapse
No announcement yet.

най-красивата алфа 156 в България

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

tipo 1960

Какво да ти кажа незнам може и да има но не съм виждал наистина незнам...ина4е как е алфата върви ли
    EX 156 1.6 TS

Comment

DJraceman

Върви много добре,но някой не я е харесал,надраскал предния ляв калник с пирон,и изритал и счупил решетката в бронята около 10 см.
      TIPO 2.0 91g.
      PUNTO 1.2 04 g.
      156 1.8 TS 00g

Comment

.....

Тва е някои изрод на мен в4ера някои разлял не6то на предния калник десен дясна врата предна и дясна задна както и по престилката по цялата престилка боята падна а по вратите се разте4е не6то...но днес оправих вратите а утре 6те бъде купена боя и 6те се опитам да си оправя престилката
        Кво да ти кажа хвана ли го тоя...
        Ужас ве4е 4овек в тая страна неможе да притежава не6то красиво 6тото отвсякъде хората наоколо ги е ЯД!!!
        Жалко за колата ти много е хубава 6те я оправи6 но си трябват пари за жалост.
        EX 156 1.6 TS

Comment

Ако го хванеш тоя се обади да дойда и аз да го ...,ей някой от тези боклуци ще ни вкара в затвора ако ги хванем.
          TIPO 2.0 91g.
          PUNTO 1.2 04 g.
          156 1.8 TS 00g

Comment

Alfa Knights

По мое мнение на народа скоро 6те им писне ама много и ще се формират наказателни отряди за боклуци и тогава....
            Виж 4е става ужас всеки с книжка ама може не може никой не пита оставя6 си колата за 5 минути връщаш се огледалото одрано и ако се размине6 така си просто късметлия...
            Казвам ти просто тука стана стра6но водят се някакви безсмислени воини по пътищата...
            Мисля 4е трябва да направим тема Некъдърни Шофьори какво 6те каже6
            EX 156 1.6 TS

Comment

Cool

Мом4ета какво 6те кажете за тази лепенка по мое мнение ще седи супер в края на праговете
              EX 156 1.6 TS

Comment

Не6то се прецака но сега 6те стане
                EX 156 1.6 TS

Comment

Бих предпочел една четирилистна зелена малка детелинка. Става класика
                  ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

Незнам ама ве4е всеки ги лепи тия детелини а такава досега не съм виждал...
                    Какво да и слагам детелини като 156 с детелини фабри4на няма.
                    Просто незнам намерил съм няколко супер не6та и се 4удя
                    EX 156 1.6 TS

Comment

Е да де то и с такива знаменца "заводска" въобще няма и няма да има
                      Що ти трябва да си кичиш колата с разни лепенки? Я виж каква е Арна такава? Просто малко съм против всякакви лепенки, но ако теб си те кефи - недей пита ами вземай и лепи
                      ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

DJraceman

Според мен така без лепенки си е по добре колицата
                        TIPO 2.0 91g.
                        PUNTO 1.2 04 g.
                        156 1.8 TS 00g

Comment

tipo1960

Незнам за лепенките но съм поръ4ал 1000 не6та за алфата и съвсем слу4айно ги видях много ми харесаха и ще видим...
                          Как е колата оправили драскотината и ре6етката
                          Аз моита на 8 ще я вкарвам за боя предна броня задна броня 2 престилки преден калник предна врата и задна врата за сумата от 800 лв.
                          УЖАС
                          EX 156 1.6 TS

Comment

DJraceman

Залепих решетката,липсват малко парчета но личи само от близо.Калника сам сам си го оправих,засега така ще карам.Твойта Алфа ако я видя във вида който ми описа щеми се пръсне сърцето.Ще дойда да я видя като я оправиш и доокрасиш с новите неща.800 лв. много но сигурно поне половината е за боята.А за завистниците и злобарите .Къде ще ти лравят колата.Утре ще карам мойта на сервиз,скърца по предницата,предполагам че са тампони на стабилизиращата щанга
                            TIPO 2.0 91g.
                            PUNTO 1.2 04 g.
                            156 1.8 TS 00g

Comment

tipo1960

Ше я карам в един сервиз а иначе тия 800лв. си прав половината са за боя. Незнам моита предница също скърца карах я да я видат и диагнозата е: 2 биалетки и 3 тампона на носача от ляво и 3 от дясно но когато стане по топло ше я правя ина4е козметичната ми операция ще завърши на 15.03.2007
                              Дотогава страдам
                              EX 156 1.6 TS

Comment

Прави скърцането направо с POWERFLEX
                                Fiat Punto 1.9 JTD
                                Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                                sigpic

Comment

Working...
                                X